απεντομωσεις

Οι βασικοί  μέθοδοι της απεντόμωσης

Απεντομώσεις τιμές. Απεντομώσεις ονομάζονται η διαδικασίες καταπολέμησης των εντόμων  σε ένα χώρο. Στις πολυκατοικίες χρειάζεται να γίνεται προληπτικά. Να αποφύγουμε να έρθουμε αντιμέτωποι με ανεπιθύμητους επισκέπτες. Υπάρχουν κατηγορίες εντόμων, όπως είναι οι ψύλλοι και οι κοριοί, η αντιμετώπιση των οποίων δεν μπορεί να πραγματοποιηθεί με προληπτική απεντόμωση. Η απεντόμωση  γίνεται μόνο εφόσον εμφανιστεί η προσβολή.

Αρκετές φορές μπορεί να βρεθούμε απέναντι σε ένα πρόβλημα που χρήζει άμεσης αντιμετώπισης και οι εντομοπαγίδες παύουν να αποτελούν λύση! Για τις παραπάνω περιπτώσεις, υπάρχει μια πληθώρα λύσεων και πρέπει να επιλέγουμε για την αντιμετώπιση των παράσιτων.

Απεντομώσεις τιμές. Οι βασικές μέθοδοι απεντόμωσης είναι οι εξής:Απεντομώσεις τιμές

Mε gel

Αποτελεί μια τεχνική που εφαρμόζεται κυρίως για την καταπολέμηση ψιλής κατσαρίδας και μυρμηγκιών. Ουσιαστικά πρόκειται για την τοποθέτηση του ειδικού διαλύματος με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα. Η αποτελεσματικότητα του οφείλεται στο γεγονός ότι τα έντομα που θα  φάνε το gel, θα μεταφέρουν το φάρμακο στις φωλιές τους και θα υπάρξει αλυσιδωτή αντίδραση στην εξάλειψή τους εντός της εστίας τους.  Στα μυρμήγκια εάν σκοτώσουμε την βασίλισσα έχουμε εξόντωση όλη την φώλια.

Τα πλεονεκτήματα της απεντόμωσης με gel είναι:

  • Μεγάλη ευκολία στην εφαρμογή,
  • Πολύ χαμηλή τοξικότητα για το χρήστη,
  • Έχει μεγάλη αποτελεσματικότητα στην αντιμετώπιση τις ψιλής κατσαρίδας και των μυρμηγκιών.

Απεντομώσεις τιμές. Με ψεκαστήρα χαμάλη πίεσης.

Με αυτή τη μέθοδο μπορούν να καταπολεμηθούν τα περισσότερα έντομα. Αποτελεί μία οικονομική λύση για την αντιμετώπιση κατσαρίδας στις πολυκατοικίες και διαμερίσματα. Την αντιμετώπιση κατσαρίδας σε κατάστημα, μαγαζιά εμπορικών καταστημάτων.

Πρόκειται για μια διαδικασία κατά την οποία ψεκάζονται οι χώροι όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και σημεία όπως γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Είναι ιδιαίτερα κατάλληλο για έντομα όπως κατσαρίδες, μυρμήγκια ή ψύλλοι και καλύπτει μεγάλες επιφάνειες.

Απεντομώσεις τιμές. Νεφελοψεκασμός με fogger

Η συγκεκριμένη μέθοδος λειτουργεί δημιουργώντας πολύ μικρές σταγόνες από το εντομοκτόνο σκεύασμα διαχέοντας τις στον χώρο. Η μέθοδος αυτή καλύπτει ακόμα και τα πιο δύσκολα σημεία ενός χώρου όπως ρωγμές σε τοίχους και κενά σε πατώματα. Συνεπώς, προτιμάται σε χώρους με δύσκολη προσβασιμότητα. Χρησιμοποιείται στην αντιμετώπιση των ψηλών, κοριών, ψείρες περιστεριών, ψώρας γενικά στης ειδικές απεντομώσεις.

Με Fogger θερμού αέρος

Η μέθοδος εφαρμόζεται από ειδικά μηχανήματα, Fogger θερμού εκνεφωτή, είναι παρόμοια με το νεφελοψεκασμό, αλλά εφαρμόζετε σε μεγάλους και ενιαίους χώρους όπως εργοστάσια ή βιομηχανίες. Έχει τη μορφή καπνού και είναι ιδανική μέθοδος για καταπολέμηση εντόμων αποθηκών και κουνουπιών στο περιβάλλον του κήπου. .

Με ψεκασμό υψηλής πίεσης

Εφαρμόζεται σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους με ειδικές αντλίες ψεκασμού.. Επιλέγεται όταν απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος για να καλύψει πολλά τετραγωνικά ανοιχτού χώρου. Σε αυτή την εφαρμογή επιλέγουμε τα φάρμακα να έχουν εξειδικευμένη δράση. Δηλαδή, να καταπολεμά μόνο το είδος εντόμων για το οποίο εφαρμόζεται και να μην επηρεάζει τα ωφέλιμα έντομα. .

Ποιο είναι το σύνηθες κόστος για απεντόμωση;

Απεντομώσεις τιμές. Το κόστος και οι τιμές  μιας απεντόμωσης θα εξαρτηθεί, αρχικά από το είδος του εντόμου και την κατάσταση του προβλήματος. Με βάση αυτών, ο επαγγελματίας θα επιλέξει τον εξοπλισμό και τα φάρμακα που χρειάζονται. Όσο μεγαλύτερο είναι το πρόβλημα, τόσο μεγαλύτερο εξοπλισμό και περισσότερες επισκέψεις θα χρειαστεί.

Στις ειδικές απεντομώσεις όπως τερμίτες, σαράκι το κόστος και τιμές  τις δίνουμε με επιτόπιο έλεγχο. Το ίδιο κάνουμε με τις τιμές και στα προβλήματα ψιλής κατσαρίδας σε καταστήματα.

Οι τιμές για κάθε έντομο  στην κλασική απεντομώση είναι οι εξής:

  • Κατσαρίδες μεγάλες πολυκατοικιών από 5€ *
  • Ψιλή κατσαρίδα κουζίνας  από 10€ *
  • Καταπολέμηση Μυρμηγκιών στη κλασική απεντόμωση από 20€*

Οι τιμές για κάθε έντομο  στις ειδικές απεντομώσεις είναι οι εξής:

  • Μύγες από 50€*
  • Ψύλλοι από 50€*
  • Κοριοί από 50€*

Για άλλες ειδικές απεντομώσεις όπως τερμίτες σαράκι ξύλου χρειάζεται επιτόπιος έλεγχος από το ειδικό επιστήμονα.

Σε αυτές τις τιμές για τις απεντομώσεις και γενικά εάν συμφωνήσουμε την λύση του προβλήματος από την ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ σας δίνουμε εγγύηση 100%. Να είστε σίγουρη ότι θα σας λύσουμε το πρόβλημα σας.

Η απεντόμωση αποτελεί μία αναγκαία διαδικασία για όλους τους χώρους η οποία χρειάζεται μεγάλη εμπειρία και ειδίκευση, ώστε να πραγματοποιηθεί αποτελεσματικά σε οποιοδήποτε χώρο χρησιμοποιώντας σκευάσματα φιλικά προς τον ανθρώπινο οργανισμό, τα κατοικίδια και το περιβάλλον!

 

ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ

ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ PRODUCTS