Οι εφαρμογές μας

ΑΓ. ΓΕΩΡΓΊΟΥ ΡΕΠΑΝΙΔΙΟΥ ΛΉΜΝΟ

 Μια από της πολλές εργασίες που κάναμεΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΠΑΝΙΔΙΟΥ ΛΗΜΝΟ

Αντιμετώπιση σαρακιού & τερμιτών  (ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟΥ ΡΕΠΑΝΙΔΙΟΥ ΛΗΜΝΟ )  με την μέθοδο υποκαπνισμού- fumigation. Έργο που μας δόθηκε από το Υπουργείο Πολιτισμού με απευθείας ανάθεση  για τα βυζαντινά μνημεία,  εκκλησιές,  με το πρόγραμμα ΕΣΠΑ . 

Υποκαπνισμό – Fumigation για σαράκι και καταπολέμηση τερμιτών σε Εκκλησία, Μνημείο Αρχαιοτήτων – Μια από τις πιο Υπεύθυνες δουλειές μας (κάντε κλικ εδώ).

Υπάρχει στην διάθεση σας μεγάλος αριθμός πελατών μας με εφαρμογές υποκαπνισμού για σαράκι,τερμίτες (fumigation) σε τέμπλα εκκλησιών, σε κότερα, πλοία, ξύλινα έργα τέχνης και ζωγραφική, συλλογές εικόνων, διατηρητέα σπίτια. Επίσης δίνουμε λύση σε προσβολές ξύλινων κατασκευών από ξηρές και υγρές σήψεις , σαπίσματα ξύλου, πλοίων.

Πλέον είμαστε  η κορυφαία εταιρία στην αντιμετώπιση προβλημάτων σε ναούς και έργα τέχνης.

Οι εφαρμογές μας

Η εκκλησία που βλέπετε πιο κάτω είναι η εκκλησία στη Καστέλα της Εύβοιας.

Η εκκλησία είχε 2 προβλήματα, το:

  • Σαράκι στο τέμπλο και σε αλλά σημεία του ναού.
  • Τερμίτες σε όλο το τέμπλο, και σε όλο το ναό.

Οι εφαρμογές μαςΑντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα με επιτυχία και για τους τερμίτες δώσαμε 10 χρόνια εγγύηση.

  • Αντιμετωπίσαμε με επιτυχία και έχουμε κερδίσει μια μεγάλη πείρα στην προστασία των ευγενών μετάλλων που είχαν οι ζωγραφιές.

Πελατολόγιο

Αφαιρέσαμε  από την δημοσίευση  στο site της   επιχείρησης  που συνεργαζόμαστε για δεοντολογικούς λογούς.

Η ALPHA Απολυμαντική είναι μια εταιρία που έχει ένα καλό μερίδιο στην αγορά το  οποίο το στήσαμε με πολύ δουλειά, συνέπεια και επιστημονικές λύσεις .

Οι περισσότεροι πελάτες είναι

  • Ιδιώτες, – 5000 πελάτες
  • Ιδιωτικές επιχειρήσεις – 700
  • Δημόσιος τομέας – έχουμε συνεργασίες ( σε περιπτώσεις που οι άλλες επιχειρήσεις δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν το πρόβλημα)

Ο στόχος της επιχείρησης μας στην  σχέση με τους πελάτες δεν είναι να πάρουμε ένα ποσό χρημάτων μέσω απάτης, Αλλά μια σχέση σταθερή ώστε να βοηθάμε και να τον στηρίζουμε για να  λύσουμε το πρόβλημα του με εγγύηση (πράγμα πολύ σπάνιο στη αγορά, πολλές φορές την έλλειψη εντιμότητας από πολλές επιχειρήσεις την αισθανόμαστε και εμείς)

Ειδικές απεντομώσεις σε σαράκι και τερμίτες