Μυγάκια  Μαύρα 

Τα μυγάκια μαύρα πολλές φορές τα βρίσκουμε στο μπάνιο στη κουζίνα, στα φυτά, και σε γλάστρες στο μπαλκόνι.Τα μαύρα μυγάκια καταπολεμώνται με απεντομώσεις.  Η απεντόμωση γίνεται προληπτικά με προσελκύστηκες ταινίες ή απεντομώσεις  στη πυγή αναπαραγωγής και σε όλων το χώρο με ψυχρό εκνεφωτή. Για τα μαύρα μυγάκια φρούτων δεν χρειάζεται να κάνουμε απολύμανση.

Τα  Μαύρα Μυγάκια ή μυγάκια των φρούτων (drosophila melanogaster), είναι μικρά μυγάκια με μήκος περίπου 3-8 χιλιοστά, συμπεριλαμβανομένων των φτερών τους.
Το βασικό χαρακτηριστικό της μύγας φρούτων είναι τα μάτια της, τα οποία είναι κόκκινα στο χρώμα.

Άλλα και διάφορα αλά χρώματα, πολλές φορές μετάλλαξη  στο χρώμα των  ματιών, μέχρι που έχει γυνή μέρος επιστημονικών ερευνών στη γενετική.
μυγάκια μαύραΤο κεφάλι και ο θώρακας έχουν μαυριδερό χρώμα και η κοιλιά είναι κάπως σκοτεινότερη.

  • Το κλειδί για τον έλεγχο των προσβολών απο μαύρα μυγάκια των φρούτων είναι να βρεθούν και να αποβληθούν οι πηγές αναπαραγωγής της.
  • θυμηθείτε ότι η προνύμφη μπορεί  να επιζήσει μόνο σε οργανική ουσία αποσύνθεσης που είναι υγρή.
  • Η πρώτη προφανής θέση που ελέγχεται είναι σε σημεία όπου φρούτα ή λαχανικά είναι αποθηκευμένα έξω από τα ψυγεία ή τα δοχεία ψύξης.
    Τα μαύρα μυγάκια επίσης συνήθως εμφανίζονται σε οινοποιεία και αξιοποιείς.
    Αν και υπάρχουν διάφοροι ψεκασμοί και παγίδες που χρησιμοποιούνται για να καταπολεμήσουν τις μύγες σε ένα σπίτι, το εστιατόριο ή εργοστάσιο.  Tο πρόβλημα δεν μπορεί να λυθεί χωρίς εξάλειψη της πηγής τους.

Υπηρεσίες προστασίας από μαύρα μυγάκια

• Η Απολυμαντική ανταποκρινόμενη στην τηλεφωνική σας κλήση μπορεί να αντιμετωπίσει τα προβλήματα με τα μαύρα μυγάκια.