Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων

Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων αναφέρονται στη βιβλιογραφία άλλα τα έχουμε εντόπιση και αντιμετώπιση σε πολλές περιπτώσεις στην Αττική. Αν εντοπίσετε τα Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων που αναφέρουμε και περιγράφουμε πιο κάτω θα πρέπει να δράσετε άμεσος γιατί πολλές φόρες προπαντός σε σπίτια που έχουν μάλλινα χάλια ή και άλλες περιπτώσεις είναι κάπως δύσκολα και δαπανηρά να αντιμετωπιστούν αποτελεσματικά. Εννοούμε ότι η Εταιρεία μας αναλαβαίνει την εξολοθρεύσει που σε συνεργασία με τον πελάτη δύνη λύση 100% στο πρόβλημα, ο στόχος μας δεν είναι να πάμε να κάνουμε ένα ψεκασμό στο χώρο άλλα λύσουμε ολοκληρωτικά το πρόβλημα.

Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων Anthrenus verbasci

Έντομα - Γουναρικών και ΥφασμάτωνΚοσμοπολίτικο έντομο είδος του οποίου οι προνύμφες προσβάλλουν μάλλινα, δέρματα, γούνες, εντομολογικές συλλογές, κουκούλια μεταξοσκώληκα, βαλσαμωμένα ζώα, όπως επίσης και προϊόντα μετάξι.

 

 

 

Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων Carpophilus hemipterus

Carpophilus hemipterusΕίναι κοσμοπολίτικο είδος και απαντάται σε φορτία που έρχονται από Ιράκ, Τουρκία, Αίγυπτο, Β. και Α. Αφρική, Ινδία, νήσους Φίτζι, Σαμόες νήσους, Σρι Λάνκα, Δ. Ινδίες, Αργεντινή και Η.Π.Α.

Το έντομο έχει μήκος σώματος περίπου 3 mm. Το έντομο είναι κοντόχονδρο, με έλυτρα γυαλιστερά καστανά που φέρουν 2 μεγάλες κίτρινες πενταγωνικές κηλίδες στην πίσω εξωτερική επιφάνεια και άλλες 2 μικρότερες τριγωνικές στα πλάγια.

 

Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων Anthrenus fasciatus

Anthrenus-fasciatusΈντομο των θερμών περιοχών της γης το οποίο ώμος απαντάται και στα εύκρατα κλίματα .
.

 

 

 

 

 

Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων Anthrenus museorum

Anthrenus museorumΟι προνύμφες του εντόμου προσβάλλουν μάλλινα υφάσματα , γούνες δέρματα, και αλλά υλικά ζωικής προέλευσης .

 

 

 

Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων Dermestes lardarius

Dermestes lardariusΚοσμοπολίτικο έντομο το οποίο προσβάλλει υλικά ζωικής προέλευσης, όπως δέρματα , γούνες, μεταξοσκώληκα και νεκρά έντομα.

 

 

Έντομα – Γουναρικών και Υφασμάτων Σκόρος – Tineola bisselliella

skorosΣτην περίπτωση του σκόρου η πρόληψη υπερέχει σαφώς της θεραπείας. Υπάρχουν αρκετές φυσικές μυρωδιές τις οποίες το ενοχλητικό ζωύφιο δεν αντέχει. Τα τυλιγμένα σε τούλι άνθη λεβάντας είναι πολύ δραστικά, όπως άλλωστε και η μέντα και το κεδρόξυλο.

 

 

Διαβάστε περισσότερα:

  • Σκόρος ρούχων
  • Καταπολέμηση σκόρου του ρούχων
  •  Άλλα ειδή και Ταυτοποίηση Σκόρων