Απολύμανση για κατσαρίδες

Απολύμανση για κατσαρίδες: Η εταιρία μας ειδικεύεται στην Απολύμανση για κατσαρίδες τα  τελευταία 20 χρονιά στην Αθήνα. Θα λύσουμε στο πρόβλημα σας  υπεύθυνα και αποτελεσματικά. Η Απολύμανση για κατσαρίδες θα  πραγματοποιηθεί με τους πιο σύγχρονους τρόπους αντιμετώπισης. Θα εξολοθρεύσουμε όλες τις εστίες τις κατσαρίδας.

Απολύμανση για κατσαρίδες και τα έντομα.

Καλύπτουμε όλη την Αττική, για Απολύμανση για κατσαρίδες και έντομα. Χρησιμοποιούμε σύγχρονα φάρμακα, ακίνδυνα για τον άνθρωπο και τα ζώα και αποτελεσματικά. Η Απολυμαντική  είναι εξειδικευμένη στην απεντόμωση για κατσαρίδες  και  απολύμανση για κατσαρίδες.

Απολύμανση για κατσαρίδες με την εγγύηση της Απολυμαντικής

Απολύμανση για κατσαρίδες Απολυμαντική LG: Με 20 χρόνια εμπειρίας πάνω στα έντομα, έχουμε βρει μεθόδους και πρακτικές που σας εξασφαλίζουν το 100% αποτέλεσμα σε πολύ καλή τιμή. Στην Απολύμανση για κατσαρίδες η πρακτική που εφαρμόζουμε για τις κατσαρίδες είναι η πιο εξελιγμένη για τα ελληνικά δεδομένα χωρίς να σας επιβαρύνει με περιττά έξοδα. Απεντόμωση και απολύμανση κατσαρίδας με ένα τηλεφώνημα στο 2108252777

Απολύμανση για κατσαρίδες. Για τη να επιλέξω την Απολυμαντική LG για απολύμανση για κατσαρίδες.

Η Απολύμανση για κατσαρίδες Απολυμαντική  εδώ και 20 χρονιά, εκτός συντηρήσεις πολυκατοικίας με απολύμανσηΑπολύμανση για κατσαρίδες εξειδικεύεται και στις απεντομώσεις και  στην απολύμανση κατσαρίδας . Οι έμπειροι και άριστα εκπαιδευμένοι τεχνικοί μας θα σας απαλλάξουν από τα ανεπιθύμητα έντομα  με τρόπο ασφαλή για την υγείας, το περιβάλλον και τα κατοικίδια ζώα σας.

Απολύμανση για κατσαρίδες. Γιατί χρειάζεστε απολυμάνσεις για κατσαρίδες.

Οι απολυμάνσεις για κατσαρίδες είναι απαραίτητες για πολλούς λόγους. Οι κατσαρίδες είναι γνωστοί φορείς σοβαρών ασθενειών, όπως, της δυσεντερίας, της σαλμονέλας, της γαστρεντερίτιδας και άλλων μολυσματικών παθήσεων του στομάχου. Αλλοιώνουν τα τρόφιμα και διαδίδουν τους παθογόνους οργανισμούς με τα περιττώματα και τις εκκρίσεις τους.

Για την αντιμετώπιση τους η απολυμάνσεις για κατσαρίδες με την εγγύηση Απολυμαντική LG.

Επίσης πολύ συχνά είναι υπεύθυνες για αναπνευστικά προβλήματα. Οι κατσαρίδες απορρίπτουν το δέρμα τους, σε όλη τη διάρκεια του κύκλου της ζωής τους. Το απορριμμένο δέρμα μεταφέρεται και μπορεί να προκαλέσει σοβαρές ασθματικές αντιδράσεις, ιδιαίτερα όπως στα παιδιά, τους ηλικιωμένους και τους ανθρώπους με βρογχικές ασθένειες.

Οι κατσαρίδες κρύβονται κατά τη διάρκεια των φωτεινών ωρών της ημέρας στα σκοτεινά, ασφαλή καταφύγια που έχουν βρει, όπως, στο τοίχο, οι ρωγμές σε τοίχους, πλακάκια, ρωγμές στην κουζίνα και το μπάνιο, ηλεκτρικές συσκευές, συσκευασίες τροφίμων. Τη νύχτα θα βγουν από τα καταφύγια τους σε αναζήτηση τροφής. Έχουν αισθητήρες και ένστικτα επιβίωσης. Εάν βλέπετε τις κατσαρίδες στο σπίτι σας κατά τη διάρκεια της ημέρας, έχετε μεγάλο πρόβλημα.

Εάν μια προσβολή κατσαρίδων αφεθεί ανεξέλεγκτη μπορεί γρήγορα να επεκταθεί και σε μερικές μήνες να γίνει σημαντικός κίνδυνος για την υγεία μας. Απολύμανσης για κατσαρίδες και απεντόμωση για κατσαρίδες από Απολυμαντική LG για να μην αφήνετε τίποτα στην τύχη.

Πως να αντιμετωπίσετε τις κατσαρίδες που βρίσκονται στο χώρο σας;

Οι κατσαρίδες είναι από τα πιο αντιαισθητικά παράσιτα. Υπάρχουν παραπάνω από 3000 είδη κατσαρίδων σε όλο τον κόσμο. Τα περισσότερα δεν έχουν αλλάξει μορφή τους εδώ και 300 εκατομμύρια χρόνια. Τα φτερωτά είδη με 2 ζευγάρια φτερών είναι τα αρσενικά. Ενώ αυτά χωρίς φτερά είναι τα θηλυκά. Και τα δύο έχουν μακριές κεραίες και το κεφάλι τους κλίνει προς τα κάτω.

Αντιμετώπιση κατσαρίδας που βρίσκονται στο χώρο σας.

Οι κατσαρίδες προτιμούν τροφές πλούσιες σε άμυλο, σάκχαρα και λίπος. Όμως μπορούν να τραφούν και με ύφασμα, χαρτί, ξύλο ή και με μικρότερα έντομα. Ζουν συνήθως σε  υγρά και σκοτεινά μέρη του σπιτιου. Μερικά είδη όμως ζουν σε αστικές περιοχές. Αυτά αποτελούν κίνδυνο για τη δημόσια υγεία, καθώς είναι φορείς πολλών παθογόνων μικροοργανισμών.

Δραστηριοποιούνται κυρίως τη νύχτα επειδή έχουν φωτοφοβία. Φωλιάζουν συχνά κάτω νιπτήρες μπάνιων, νεροχύτες κουζίνας, ντουλάπια ή ηλεκτρικές συσκευές. Υπάρχουν είδη κατσαρίδας που είναι ανθεκτικές στα εντομοκτόνα, τα οποία όταν τα μυρίσουν, κρύβονται σε δυσπρόσιτα σημεία.

Τι να προσέχετε για να καταπολεμήσετε της κατσαρίδες.

Είναι πρόληψη όσον αφορά την καταπολέμηση της κατσαρίδας είναι σημαντική. Ο καθαρισμός και σφράγιση πιθανών σημείων εισόδου όπως τα φρεάτια της αποχετεύεις  είναι πολύ σημαντικός πριν και μετά από κάθε Απεντόμωση κατσαρίδας.

Μπορείτε να κάνετε έναν καλό καθαρισμό με ένα αντιβακτηριδιακό απορρυπαντικό, στο ντουλάπια και τις επιφάνειες της κουζίνας και να σφραγίσετε κάθε πιθανό σημείο εισόδου των εντόμων προς το σπίτι σας. Μια καλή ιδέα είναι να τοποθετήσετε ειδικά καπάκια πάνω από κάθε σιφόνι. Σφραγίστε κάθε πιθανή ρωγμή, τρύπα σε τοίχους, πόρτες και κουφώματα παραθύρων.

Πώς να απαλλαγείτε από της κατσαρίδες;

Απαλλαγείτε από τις κατσαρίδες με τη βοήθεια της απεντομώσεις Απολυμαντικής. Η εφαρμογές απεντόμωσης κατσαρίδας και απολύμανσης κατσαρίδας σε κατοικίες και επιχειρήσεις κατά τη άνοιξη είναι απαραίτητη, ώστε να αντιμετωπιστούν έντομα και κυρίως οι κατσαρίδες. Με μία σωστή απεντόμωση θα απαλλαγείτε για αρκετό καιρό από τα ενοχλητικά έντομα.

Πως να αντιμετωπίσετε τα παράσιτα;

Τα συνεργεία απολυμάνσεων που θα αναλάβουν μία τέτοια εφαρμογή θα πρέπει να είναι εξοπλισμένα και εξειδικευμένα στους τομείς ασφάλειας και υγιεινής. Απολυμάνσεις και απεντόμωση κατσαρίδας εφαρμόζονται σε επιχειρήσεις, κατοικίες, χώρους εστίασης, ξενοδοχεία,  δημόσιες υπηρεσίες, νοσοκομεία και όπου γενικά υπάρχει κίνδυνος από παράσιτα.

Κατσαρίδες, Γενικά

Οι κατσαρίδες είναι έντομα, τα οποία αποτελούν μια τάξη: τα Βλαττοειδή (Blattodea, Blattaria). Από ειδικούς τα Βλαττοειδή θεωρούνται υπόταξη των δικτυόπτερων. Υπάρχουν περίπου 3.000 διαφορετικά είδη κατσαρίδων που ταξινομούνται σε 5 βασικές οικογένειες ανά τον κόσμο.  Στη Ευρώπη αναφέρονται επί 160 είδη, στην Ελλάδα είκοσι. Το επιστημονικό όνομα της τάξης Βλαττοειδή προέρχεται από το γένος Blatta.

Κατά κανόνα τα είδη ζουν στο έδαφος, υπάρχουν όμως και είδη στο φύλλωμα φυτών και ακόμα δενδρόβια είδη, τα οποία βοηθούν στην επικονίαση λουλουδιών. Τα είδη, τα οποία συναντούμε στα κτίρια, κατά την ημέρα κρύβονται πίσω από εικόνες ή μεταξύ τοίχων, επίπλων, σε ρωγμές μεταξύ τούβλων, κάτω από ταπετσαρίες, στις σωλήνες αποχέτευσης κ.α.

Η γεωγραφική τους εξάπλωση είναι παγκόσμια με εξαίρεση τις περιοχές των πόλων και των υψομέτρων πάνω από τα 2.000 μέτρα. Το πλήθος των ειδών συναντούμε στα τροπικά και υποτροπικά κλήματα. Μερικά είδη είναι ενδημικά, άλλα, ιδιαίτερα συνανθρώπινα είδη, το γένους Periplaneta. Τα πιο σημαντικά είδη που αναφέρονται στην Ελλάδα, είναι τα εξής:

Απολύμανση για κατσαρίδες. Κατσαρίδες ειδή

Γερμανική κατσαρίδα  – Blatella Germanica

Απολυμάνσεις

Προσδιορισμός: Το σώμα μιας ενήλικης Γερμανικής κατσαρίδας είναι περίπου 1 – 1,5 cm σε μήκος. Καφέ ή ανοικτό καφέ στο χρώμα, με δύο καφέ  λωρίδες στο πίσω μέρος του κεφαλιού.
Η γερμανική κατσαρίδα είναι το πιο μεταφερόμενο παρασιτικό έντομο στον κόσμο. Στα θερμότερα κλίματα, βρίσκεται συνήθως στα διαμερίσματα, σπίτια, μονάδες επεξεργασίας τροφίμων, εστιατόρια,  super market και αποθήκες εμπορευμάτων. Τα αυγά τους φθάνουν στα εμπορευματοκιβώτια τροφίμων, τα χαρτοκιβώτια, τα ψυγεία και συσκευές ή υλικά που έχουν μεταφερθεί στα κτήρια.

Οι γερμανικές κατσαρίδες βρίσκονται σε χώρους με δραστηριότητα του ανθρώπου. Οι προσβολές από γερμανικές κατσαρίδες εμφανίζονται συνήθως κουζίνες στο μπάνιο. Συνηθίζουν να κρύβονται κατά τη διάρκεια της ημέρας σε σίγουρα, καταφύγια, κοντά σε πηγές τροφίμων, υγρασίας, όπως, τις ρωγμές στα ντουλάπια της κουζίνας και του μπάνιου και κάτω ή μέσα σε ηλεκτρικές συσκευές.

Η γερμανική κατσαρίδα είναι το πιο παραγωγικό είδος μεταξύ όλων των κατσαρίδων. Η θηλυκή γερμανική κατσαρίδα ζει έως 6 μήνες. Φέρει ένα σάκο που περιέχει 30 έως 40 αυγά. Η ανάπτυξη από το αυγό στο ενήλικο μπορεί να προκύψει σε 40 ημέρες, κατά τη διάρκεια των οποίων απορρίπτει το δέρμα της 5 φορές. Η αναπαραγωγή λαμβάνει χώρα όλο το έτος.

Αμερικανική κατσαρίδα– Periplaneta Americana, Απολύμανση για κατσαρίδες

Το μήκος του σώματος του ενήλικου εντόμου φτάσει μέχρι  και τα 4 εκατοστά και είναι καφέ χρώματος. Κατά την διάρκεια της ημέρας προτιμά την παραμονή της σε χώρους όπως το πάτωμα, τα υπόγεια των κτιρίων, τους υπονόμους, τα φρεάτια αποχέτευσης  και άλλες, σκοτεινές και υγρές θέσεις. Στα κτίρια συναθροίζονται συχνά γύρω από το θερμούς υδροσωλήνες, τους λέβητες, τις μηχανές ψυγείων, και άλλες θερμές  συσκευές. Απολύμανση για κατσαρίδες, απεντόμωση. Η αμερικανική κατσαρίδα μπορεί να τραφεί με μια μεγάλη ποικιλία τροφών. Η διάρκεια ζωής του θηλυκού εντόμου φτάνει μέχρι και ένα χρόνο. Η περίοδος επώασης αυγών διαρκεί 7 έως 9 εβδομάδες.

Απολυμάνσεις για κατσαρίδες Ασιατική κατσαρίδα – Blatta Orientalis

Το σώμα του ενήλικου εντόμου είναι περίπου 3,5- 4,5 εκατοστά. Έχει χρώμα σκούρο καφέ προς μαύρο. Απαντάται συχνότερα στα σκοτεινά υπόγεια, στις αποχετεύσεις, φρεάτια, βόθρους, αλλά μπορεί επίσης να ανέβει από σωλήνες ύδρευσης και αποχέτευσης ή πετώντας στα ανώτερα πατώματα πολυώροφων κτιρίων. Οι ασιατικές κατσαρίδες προτιμούν ως τροφή τα αμυλούχα και προϊόντα σε σήψη. Το θηλυκό ζει έως και 1,5 έτη. Αποθέτει μέχρι 20 αυγοσάκους στη διάρκεια της ζωής του. Κάθε σάκος αυγών περιέχει 18 αυγά. Η περίοδος επώασης είναι 1 έως 1,5 μήνες και η περίοδος ανάπτυξης είναι 12 – 18 μήνες. Ο πληθυσμός επεκτείνεται γρήγορα, ιδιαίτερα κατά τη διάρκεια των θερμών μηνών, με θερμοκρασίες επάνω από 20 C. Απολύμανση για κατσαρίδες, απεντόμωση για κατσαρίδες Απολυμαντική LG.

Γιατί όμως όλοι και ειδικά οι γυναίκες φοβούνται τις κατσαρίδες;

Στις κατσαρίδες οφείλονται παρά πολλές ασθένειες. Τέτοιες ασθένειες είναι η αλλεργικές αντιδράσεις, το  άσθμα,  γαστρεντερίτιδα και τροφική δηλητηρίαση.

Απολύμανση για κατσαρίδες. Πως να απαλλαγώ από της κατσαρίδες μονό μου ;

Θα χρειαστεί να αγοράσετε Gel.
Το κόστος του Goliath Gel είναι σχετικά μεγάλο, 50-60 Ευρώ το σωληνάριο,  υπάρχει όμως και εναλλακτικό σκεύασμα, το   Max force Wic  GEL της Bayer με κόστος περίπου στα 25 Ευρώ της ίδιας ή παραπλήσιας σύστασης με άριστα αποτελέσματα. Το κόστος του ψεκαστηκών υγρών είναι από 10 ευρώ. Ένας ψεκαστήρας της προκοπής  35 ευρώ . Σε όλες αυτές της τιμές ας προσθέσουμε ότι είναι αναμφίβολο το αποτέλεσμα γιατί η χρήση φάρμακων έχει τα μυστικά του.

Η Απολυμαντική LG σας λύνει το πρόβλημα σας με τιμές από 50. 00 ευρώ + ΦΠΑ 24%

.

Π.Δ. 205/2001 – Έγκριση, διάθεση στην αγορά και έλεγχος βιοκτόνων προϊόντων, σε συμμόρφωση προς την οδηγία 98/8/ΕΚ του Ευρωπαϊκού Κοινοβουλίου και του Συμβουλίου


Για  Απολύμανση κατσαρίδας επικοινωνήστε άμεσα μαζί μας 210 82 52 777

Συχνές ερωτήσεις.

Τι προσελκύει της κατσαρίδες;

  • Οι κατσαρίδες χρειάζονται να επιβιώσουν υγρασία. Υγρέ και σκότωνα μέρη του σπιτιού. Δεν είναι τυχαίο πως βρίσκουμε συνήθως τις κατσαρίδες κάτω από το νεροχύτη ή στο μπάνιο.
    Για να μην διευκολύνουμε λοιπόν την επιβίωση των κατσαρίδων φροντίζουμε τις διαρροές στο σπίτι μας. Επίσης τα σημεία με μούχλα και πολύ υγρασία καλό είναι να μην τα παραμελούμε.
  • Οι κατσαρίδες αγαπούν τη ζεστή. Για αυτό η άνοιξη και το καλοκαίρι είναι οι εποχές που υπάρχουν σε μεγαλύτερους αριθμούς και τις παρατηρούμε πιο εύκολα.
    Τα υπολείμματα από τροφές είναι ένας λόγος για συσσωρευτούν κατσαρίδες. Το ίδιο ισχύει και για τις μυρωδιές από σκουπίδια στη κουζίνα.
  • Η ζάχαρη είναι νέκταρ για τις κατσαρίδες, και δυστυχώς υπάρχει παντού. Στο βαθμό που μπορούμε καλό είναι να μην αφήνουμε εκτεθειμένη ζάχαρη .
  • Ένα παράδειγμα είναι η περίπτωση που κάποιο διπλανό σας σπίτι κάνει απολύμανση με μη σωστό φάρμακο. Αυτό μπορεί να ωθήσει κάποιες από τις κατσαρίδες του σπιτιού του έρθουν  σε εσάς. Στη περίπτωση ανακαίνισης γειτονικού σπιτιού ή και έργων τις ΕΥΔΑΠ παρατηρούνται πολλές φορές μεγάλες μετακινήσεις κατσαρίδων.