Απεντόμωση

Απεντόμωση κατσαρίδων η μυοκτονίες  και η τιμές εξαρτύονται από την προσβολή. Τα φάρμακα για απεντόμωση που χρησιμοποιούμε στο σπίτι είναι κατάλληλα και δεν βλαφτούν τα παιδιά και τα κατοικίδια σας. Διαβάστε εδώ το άρθρο: Απεντομώσεις τιμές.

Μέθοδοι για απεντομώσεις

Απεντόμωση ψεκασμού με ψεκαστήρες χαμηλής πίεσης 

Στην απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης ψεκάζονται εντομοκτόνο διάλυμα σε όλες τις επιφάνειες όπου τα έντομα κατοικούν ή περπατούν. Με το διάλυμα ψεκάζονται ακόμη γωνίες , σχισμές επιφανειών και οπουδήποτε υπάρχουν εστίες μόλυνσης και επιβίωσης εντόμων. Στην συγκεκριμένη μέθοδο χρησιμοποιούνται εντομοκτόνα σκευάσματα υγειονομικής σημασία και υψηλών προδιαγραφών, τα οποία καταπολεμούν αποτελεσματικά τα έντομα χωρίς να θέτουν σε κίνδυνο ή να επιβαρύνουν τον άνθρωπο ή το περιβάλλον.Απεντόμωση

Απεντόμωση ψεκασμού με μηχάνημα υψηλής πίεσης

Το μηχάνημα υψηλής πίεσης είναι κατάλληλο για την αντιμετώπιση εντόμων σε βιομηχανίες ή σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης.

Απεντόμωση με gel

Οι απεντομώσεις με Gel  χρησιμοποιούνται κυρίως στην καταπολέμηση της κατσαρίδας και μυρμηγκιού. Στην ουσία είναι ένα άοσμο σκεύασμα, το οποίο τοποθετείται σε φωλιές ή σε σημεία που συχνάζουν πολλά έντομα.  Η αποτελεσματικότητα του προϊόντος έγκειται στην αλυσιδωτή εξόντωση που προκαλούν τα μολυσμένα από αυτό έντομα στον υπόλοιπο πληθυσμό τους.

Νεφελοψεκασμός

Η απεντόμωση εφαρμόζεται κυρίως ως εναλλακτική λύση του συμβατικού ψεκασμού και κατά κύριο λόγο σε βιομηχανικούς και αποθηκευτικούς χώρους. Με τη χρήση ηλεκτρικού εκνεφωτή γίνεται διάχυση του εντομοκτόνου σκευάσματος σε μορφή καπνού. Με τον τρόπο αυτό επιτυγχάνεται η πλήρης κάλυψη του χώρου και η εισχώρηση του προϊόντος ακόμα και στα πιο δύσκολα σημεία. Η απεντόμωση με νεφελοψεκασμό έχει άμεσα και μακροπρόθεσμα αποτελέσματα.

Υπνοκαπνιστικός υποκαπνισμός

Η απεντόμωση με fumigation αφορά την εφαρμογή ασφυκτικών αερίων σε καταπολέμηση σαράκι, σιλό, αποθήκες με σιτηρά άλευρα, καπνό, βαμπακι  ή αποθηκευτικούς χώρους ακόμα και σε μεταφορικά μέσα, όπου αντιμετωπίζονται τα έντομα σε οποιοδήποτε στάδιο του βιολογικού τους κύκλου και αν βρίσκονται αυγό, προνύμφη, τέλειο έντομο . Πρόκειται για μια χημική ουσία που στην κατάλληλη θερμοκρασία, υγρασία και πίεση παράγει ένα τοξικό αέριο σε συγκέντρωση που θανατώνει διαφορετικά είδη εντόμων ταυτόχρονα. Ο υποκαπνισμός μπορεί να εφαρμοστεί αφού πραγματοποιηθεί πρώτα έλεγχος του χώρου για την αεροστεγανότητα του και την μόνωση του. Αν υπάρχει πρόβλημα και δεν γίνουν οι απαιτούμενες εργασίες μόνωσης, υπάρχει σοβαρός κίνδυνος για την δημόσια υγεία εάν εφαρμοστεί η συγκεκριμένη μέθοδος απερίσκεπτα.

Αν αντιμετωπίζετε και εσείς πρόβλημα με τα έντομα η άμεση αντιμετώπιση και η πρόληψη είναι καλύτερη λύση στο πρόβλημα σας. Σε εμάς  θα βρείτε οικονομικά και πιστοποιημένα συνεργεία για απεντομώσεις.