απολυμάνσεις

Γιατί να επιλέξετε εμάς για την απολύμανση του χώρου σας;

Οι απολυμάνσεις στην Αθηνά πραγματοποιούνται στην περιοχή της Αθήνας αλλά και στις ευρύτερη Αττική. Οι απολυμάνσεις ολοκληρώνονται με επιτυχία μόνο από τα εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης της ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ.

Τι είναι οι απολυμάνσεις στην Αθήνα;

Οι απολυμάνσεις, θεωρούνται βασικό μέτρο προστασίας από παθογόνους μικροοργανισμούς και έντομα.  Οι πελάτες στην Αθήνα, καθημερινά αναζητούν εκείνο το συνεργείο που θα ανταποκριθεί στις προσδοκίες τους.

Υπηρεσίες απολύμανσης από επαγγελματίες.απολυμάνσεις στην Αθηνά

Οι απολυμάνσεις στην Αθηνά πολλές φορές περιλαμβάνουν εργασίες απεντόμωσης ή μυοκτονίας. Οι συγκεκριμένες μέθοδοι, αντιμετωπίζουν εξειδικευμένες περιπτώσεις τρωκτικών και εντόμων.

Οι επαγγελματικές απολυμάνσεις στην Αθήνα, είναι ο εγγυημένος τρόπος για να απαλλαχθεί κάποιος από τα παράσιτα.

Τα συνεργεία απολυμάνσεων του ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ, που αναλαμβάνουν απολυμάνσεις σπιτιών και επαγγελματικών χώρων.

Απολυμάνσεις την άνοιξη και το καλοκαίρι.

Στην Αθήνα, η ζήτηση για απολυμάνσεις αυξάνεται τους καλοκαιρινές μήνες κατά τους οποίους εμφανίζονται παράσιτα, τρωκτικά και έντομα και υπάρχει κίνδυνος για την επέκτασή τους σε όλο το σπίτι και την δημιουργία φωλιών.

Αν και είναι επιτακτική η ανάγκη για απολύμανση, υπάρχει δυσκολία στην απόφαση για επαγγελματική βοήθεια από εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεων στην Αθήνα. Βασικός λόγος είναι η οι τιμές στις απολυμάνσεις σπιτιών και γραφείων.

Από τι εξαρτώνται όμως οι τιμές στις απολυμάνσεις στην Αθήνα;

Τα συνεργεία απολυμάνσεων της εταιρίας μας που δραστηριοποιούνται στην Αθήνα, καθημερινά έρχονται αντιμέτωπα με κατσαρίδες, μυρμήγκια, ακάρεα, ψύλλους, σαράκια και έντομα.

Αφού κάνουν μια πρώτη εκτίμηση του μεγέθους του προβλήματος τηλεφωνικώς. Δίνουν  μία τιμή για την απολύμανση που θέλετε να πραγματοποιήσετε.

Παράγοντες που συνήθως επηρεάζουν τις τιμές στις απολυμάνσεις:

  • Το μέγεθος της επιφάνειας που πρέπει να εφορμούν οι ουσίες για την απολύμανση του σπιτιού ή του επαγγελματικού χώρου.
  • Το είδος του παθογόνου μικροοργανισμού που πρέπει να αντιμετωπιστεί.

Εφόσον προχωρήσεις με την απολύμανση του χώρου σου με το εξειδικευμένο συνεργείο απολυμάνσεων της ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗΣ, θα δώσουμε άμεση λύση στο πρόβλημά σας και θα δώσουμε συμβουλές για πρόληψη ώστε να μην χρειαστείτε  πάλι απολύμανση σπιτιού ή γραφείου στην Αθήνα.

Οι απεντομώσεις στην Αθήνα όπως και οι μυοκτονίες στην Αθήνα, αποτελούν συχνό φαινόμενο ειδικά την περίοδο άνοιξη και καλοκαίρι, όπου τα έντομα και τα τρωκτικά κάνουν ιδιαίτερα αισθητή την παρουσία τους.

Συνηθισμένες υπηρεσίες.

  • Απεντόμωση κατσαρίδων
  • Απεντόμωση κοριών
  • Απεντόμωση ψύλλων
  • Απεντόμωση μυρμηγκιών
  • Καταπολέμηση ποντικιών
  • Μυοκτονία
  • Απολύμανση σπιτιού

Απολύμανση του σπιτιού μονός μου.

Πολλοί επιδιώκουν να δώσουν μόνοι τους λύση στο πρόβλημα που αντιμετωπίζουν με τις κατσαρίδες, τα μυρμήγκια και τα ποντίκια.

Για να τα εξολοθρεύσουν χρησιμοποιούν χημικές ουσίες αμφιβόλου ποιότητας, οι οποίες μπορεί να προκαλέσουν σοβαρά προβλήματα υγείας.

Ωστόσο, χωρίς να διαθέτουν την απαραίτητη τεχνογνωσία και τον κατάλληλο εξοπλισμό που διαθέτουν οι εξειδικευμένοι επαγγελματίες στις απολυμάνσεις στην Αθήνα, αυτό δεν είναι εφικτό.

Ακόμη, εξαιτίας της έλλειψης γνώσεων, είναι πολύ πιθανό να χρησιμοποιούν ουσίες, οι οποίες να μην αντιμετωπίζουν το συγκεκριμένο έντομο ή παθογόνο μικροοργανισμό που προκαλεί πρόβλημα στον χώρο.

Ακόμη κι αν αντιμετωπίζεις ένα μικρό πρόβλημα με μυρμήγκια ή κατσαρίδες, είναι καλό να ζητήσεις επαγγελματική βοήθεια από την ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ.

Σε περίπτωση που χρειάζεσαι απολυμάνσεις στην Αθήνα, επέλεξε ένα επαγγελματικό συνεργείο απολύμανσης από μας και θα σας προτείνουμε την κατάλληλη μέθοδο αντιμετώπισης ώστε να έχετε  ένα αποτέλεσμα που ανταποκρίνεται στις προσδοκίες σας.

Υπάρχουν πολλοί μέθοδοι που χρησιμοποιούν οι επαγγελματίες στις απολυμάνσεις ώστε να φέρουν εις πέρας τις απεντομώσεις στην Αθήνα:

Απεντόμωση με ψεκασμό χαμηλής πίεσης

Αφορά τον ψεκασμό των χώρων όπου τα έντομα μπορεί να ζουν και να περπατούν, αλλά και τις γωνίες ή μικρές σχισμές επιφανειών όπου μπορεί να βρίσκονται οι φωλιές τους. Συνήθως, χρησιμοποιείται για την καταπολέμηση μεγάλης κατσαρίδας φρεατίων πολυκατοικίας.

Απεντόμωση με ψεκασμό υψηλής πίεσης

Πραγματοποιείται συνήθως σε υπαίθριους χώρους μεγάλης έκτασης ή βιομηχανικούς χώρους. Προτιμάται στις περιπτώσεις που απαιτείται μεγάλος όγκος ψεκαστικού διαλύματος.

Απολυμάνσεις στην Αθηνά, Νεφελοψεκασμός

Θεωρείται από τις αποτελεσματικότερες τεχνικές απεντόμωσης. Το ψεκαστικό διάλυμα διαχέεται με τη μορφή καπνού και εισχωρεί με αυτόν τρόπο σε σημεία και επιφάνειες που δεν είναι εύκολο να εφαρμοστεί η απεντόμωση.

Απεντόμωση με gel

Είναι η βασική τεχνική απεντόμωσης για την καταπολέμηση ψιλής κατσαρίδας κουζίνας και μυρμηγκιών. Ειδικό διάλυμα τοποθετείται  με τη μορφή μικρών σταγόνων που λειτουργούν σαν δολώματα. Τα έντομα που έρχονται σε επαφή με το gel, το μεταφέρουν στις φωλιές τους και με αποτέλεσμα να αντιμετωπίζεται οριστικά το πρόβλημα.

Μυοκτονία.

Εάν το πρόβλημα που αντιμετωπίζεις, είναι με ποντίκια και αρουραίους, η πιο αποτελεσματική μέθοδος που εφαρμόζουν τα εξειδικευμένα συνεργεία απολύμανσης είναι η μυοκτονία που περιλαμβάνει:

Αιμολυτικά δολώματα ενός γεύματος:

Είναι ιδιαίτερα ελκυστικά και δεν αφήνουν δυσάρεστες οσμές από τα κουφάρια των ποντικιών. Ακόμη, για την αντιμετώπιση των τρωκτικών χρησιμοποιούνται και δολωματικοί σταθμοί, απωθητικές πάστες και κολλητικές παγίδες.

Η τοποθέτησή τους συνήθως γίνεται σε γωνίες, κάτω από αντικείμενα, πλαστικές συσκευασίες, για να είναι το φάρμακο προστατευμένο και να μην μπορεί να το χρησιμοποιήσει όποιος χρησιμοποιεί τον χώρο. Στους εσωτερικούς χώρους, το φάρμακο τοποθετείται στην κουζίνα, στα μπαλκόνια και όπου αλλού έχουν εμφανιστεί τα ποντίκια.

 

ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ 

ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ PRODUCTS