Κρατήστε μακριά τα έντομα από τη κουζίνα

Κρατήστε μακριά τα έντομα από τη κουζίνα

Κρατήστε μακριά τα έντομα από τη κουζίνα. Σκόρος στα τρόφιμα, έντομα, ψείρες ζυμαρικών, στο αλεύρι  ή στο ρύζι είναι μικρά μαύρα έντομα  που τα βρίσκουμε στα ντουλάπια της κουζίνας

Προφυλάξτε τα τρόφιμα σας από τα ενοχλητικά ζουζούνια  που κατοικούν στα ντουλάπια της κουζίνας σας. Eχουν βάλει στόχο να σας σπάσουν τα νεύρα.Κρατήστε μακριά τα έντομα από τη κουζίνα

Εκτός από εμάς και τους εκάστοτε φίλους μας που έρχονται για επίσκεψη, η κουζίνα μας συνήθως έχει και κάποιους άλλους κατοίκους που δεν λένε να την αφήσουν στην ησυχία της, ούτε αυτήν, ούτε εμάς, ούτε και τα τρόφιμα που βρίσκονται μέσα στα ντουλάπια μας.

Ψείρες τροφίμων, μιλάμε για αυτά τα μικρά μαύρα ζουζούνια που λατρεύουν και χώνονται μέσα στις συσκευασίες των τροφίμων και να μας αναγκάζουν μετά να τα πετάμε, και τα οποία δύσκολα μπορούμε να ξεφορτωθούμε.

Υπάρχει, ωστόσο, ένα κόλπο που μπορεί να κρατήσει μακριά τους ενοχλητικούς αυτούς επισκέπτες μια και καλή, τουλάχιστον από τα πολύτιμα μας τρόφιμα.

Πάρτε μερικά αποξηραμένα φύλλα δάφνης και βάλτε τα μέσα στις σακούλες του ρυζιού, των δημητριακών και των όσπριον, στα τρόφιμα δηλαδή που αποτελούν νούμερο ένα πόλο έλξης των συγκεκριμένων εντόμων. Η μυρωδιά που βγάζουν τα φύλλα θα τα κρατήσει μακριά, χωρίς όμως να επηρεάσει τη γεύση των τροφίμων.

Κρατήστε μακριά τα έντομα

Τα αναφερόμενα πιο πανό είναι πρακτικές συμβουλές για απώθηση των εντομών. Εάν διαπιστώσετε έντομα (ψείρες ή αλλιώς σκόρο τροφίμων)  στη κουζίνα και προσπαθήσετε να εξοντώσετε, είναι κουραστικό και χωρίς αποτέλεσμα

Τηλεφωνήστε σε μια εταιρία πιστοποιημένη από τη Ελληνική Νομοθεσία  και φερέγγυα στης υπηρεσίες,

  • Να δίνη εγγύηση εφαρμογής
  • Να εφαρμόζει ορθή χρίση σκευασμάτων για την προστασία του ανθρώπου,  ενεστώτων ηλικιών, τρίτη ελικιά, πεδία αλλά και τα κατοικίδια ζώα.

 

ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ
ALPHA ΑΠΟΛΥΜΑΝΤΙΚΗ PRODUCT