Απολυμάνσεις

Με τις απολυμάνσεις εξαλείφουμε τη μετάδοση λοιμώξεων μέσα στο εργαστήρια ή χώρους, δημοσιά και ιδιωτικά σχόλια, νηπιαγωγεία, καταστήματα και όθεν υπάρχει υποψία μετάδοσης μολυσματικών ασθενειών. Ταυτόχρονα με τη λέξη απολυμάνσεις πολλές φορές εννοούμε την καταπολέμηση των εντομών στις οικιακές εφαρμογές για κατσαρίδες, κοριούς, ψύλλους, μυρμήγκια και άλλα έντομα δημοσιά υγείας.Διαβάστε εδώ το άρθρο : Απολυμάνσεις στην Αθηνά.

Τι μικρόβια καταπολεμούσε 

Bacillus subtilis, Clostridium sporogenes
Μυκοβακτηρίδια

ΑπολυμάνσειςMycobacterium tuberculosis var. Bovis, μη-φυματιώδεις μυκοβακτηρίδια
Περιοτοιχίζοντες μη Η Μικροί ιοί
Του ΙΟΥ Της πολιομυελίτιδας, ιός Coxsackie, Rhinovirus
Μύκητες
Trichophyton spp., Cryptococcus spp., Candida spp.
Φυτικά βακτήρια
Pseudomonas aeruginosa, Staphylococcus aureus, Salmonella choleraesuis,
Εντερόκοκκος
Λιπιδίων Η μεσαίου μεγέθους ιοί

Που κάνουμε.

Οπουδήποτε υπάρχει υποψία ύπαρξης μικροβίων ικανών να προκαλέσουν προβλήματα στην υγεία μας, μπορούμε να επέμβουμε με απολύμανση, μικροβιοκτόνο σκεύασμα ευρείας δράσεως, ατοξικά, ακίνδυνα για τον άνθρωπο.
  • Επιφανειών εργαλείων
  • Ιογενής μόλυνση
  • Μόλυνση από σταφυλόκοκκους ανάλογα τα προβλήματα που υπάρχουν
  • Μόλυνση από ψευδομονάδα
  • Μεταδοτικές μολύνσεις
  • Φυματίωση
  • Μυκητοβακτηρίδια και δερματόφυτα

Πώς κάνουμε τις απολυμάνσεις.

Οι απολύμανση και η μύωση ενός μικροβιακού φορτίου σε έναν χώρο γίνετε με ψυχρό εκνεφωτή COLD FOGGER, είναι το μόνο εργαλείο απολυμάνσεως που μπορεί και κάλυψη με ένα φιλμ όλη την επιφάνεια του αντικείμενου η του χώρου.

Οι απολυμάνσεις τύπου απεντόμωσης

Είναι έντομα οπός οι κόροι, ψύλλοι που ζουν σε κρυφά σημεία όπως οι χαραμάδες του τοίχου ή του πατωμάτων σε τέτοιες περίπτωσης εφαρμόζουμε ψυχρό εκνεφωτή COLD FOGGER.
Ψυχρό εκνεφωτή COLD FOGGER εφαρμόζουμε στους ψύλλους εξωτερικά της κατοικίας σε κήπο όπου υπάρχουν χώματα και γκαζόν, είναι η μόνη εφαρμογή που δίνη αποτελέσματα.
Την ιδία μέθοδο την χρησιμοποιούμε για την απολύμανση των κουνουπιών σε κήπο.

Οποιοδήποτε μικροβιακό πρόβλημα μπορεί να υπάρχει   στο σπίτι ή στην επιχείριση σας τηλεφωνήστε μας και ειδικώς επιστήμονας  θα σας δόση λύση στο πρόβλημα σας